SERVISI KAMI

GAYA Jual Hot

Kami gaduh dua pabrik, 3 barisan produksi sareng set alat parangkat maju, langkung ti 300 tenaga kerja. Produk utama kalebet sapatu olahraga, sapatu kasual, sapatu hiking pikeun dewasa sareng budak. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun sapatu kualitas anjeun anu kompetitif!

Tentang Kami

  • about-1
  • about-img
  • about-img1
  • about-img

FuJian JinJiang Ruchun Sapatu Co., Ltd didirikan taun 2013 sareng ayana di Quanzhou, propinsi FuJian, nyertakeun daérah 9600 méter pasagi sareng gaduh langkung ti 300 pagawé. Kami mangrupikeun produsén sapatu profésional anu khusus dina kasual, sapatu olahraga sareng desain modis pikeun lalaki, awéwé sareng budak. Kami ngagaduhan alat produksi canggih, kamampuan R&D mandiri sareng tim QC anu kuat.Has hiji kerjasama jangka panjang sareng seueur produsen, pangecér sareng agén di dunya. Anu merek terkenal urang didamel sapertos FILA, POLO AS, PIERRE CARDIN, AUSTRILIAN, KAPPA, AIRWALK , DUCATI, CHAMPION, UMBRO, jsb.

SAHA NU PILIH US