Sapatu Cut Cut RCNP202003

Katerangan Singkat:

Grosir angkatan laut kasual pikeun budak lalaki.

  • Bagian toe sareng benang mark busana
  • Bulangkeun bagian ku renda khusus sareng desain bulu
  • High texture kualitas luhur pu luhur
  • Strip sock tékstil sareng lapisan tékstur bolong
  • Handap, anti licin & ngagem sesah
  • Bahan Luhur: 100% Sintétik; Lapisan: 100% poliéster; Handap: 100% Sintétik

Harga FOB: Punten hubungan sareng kami pikeun kéngingkeun harga borong langsung pabrik


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Produk Parameter

Pasal No. RCKP202001
Jenderal: SIEUN
Warna: NAVY
Ukuran ukuran: 25 # -36 #
Bahan Luhur: PU KULIT
Bahan Lapisan: STRIP TEXTIEL + MESH
Bahan Perah: TPR BOTTOM
Usum: LIMA SEPAS
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200PRS PER GAYA
Kemasan: PAKAIAN BOX ATAWA PAKEJEAN POLYBAG AS KEPERLUAN CUSTOMER
Logo: Narima Logo Khusus
Pitur: KOMPUTER, KASUTAN, HINGAN-KANGGO, ARTU KUKURAN
Waktu Nulis Pangiriman: 35-60 DARI SARI NU TAPI PELABUR
Dijual Pelabuhan: XIAMEN, CINA

Ukuran Konversi & Bagan Panjang

SIZE EU

25

26

27

28

29

30

SIZE AS

9

9.5

10

11

12

13

SIZE UK

8

8,5

9

10

11

12

SIZE CM

15.7

16.3

17

17,7

18,3

19

SAIZ ARG

24

25

26

27

28

29

SAIZ BR

23

24

25

26

27

28

ROTA PUTRA (MM)

166.7

173.3

180.00

186.7

193.3

200.0

SIZE EU

31

32

33

34

35

36

SIZE AS

13.5

1

2

3

3,5

4

SIZE UK

12,5

13

1

2

2,5

3

SIZE CM

19.7

20,3

21

21.7

22.3

23

SAIZ ARG

30

31

32

33

34

35

SAIZ BR

29

30

31

32

33

34

ROTA PUTRA (MM)

206.7

213.3

220.0

226.7

233.3

240.0

Urang gaduh pabrik pabrik sapatu sorangan sareng langkung ti pabrik pabrik jangka panjang pikeun nyayogikeun anjeun jinis sapatu kalayan harga anu kompetitif. Tim R&D profésional urang bakal mendesain sareng ngadamel conto saluyu pikeun sarat anjeun. Warna ngaropéa, bahan, pola, logo, dampal sareng anu sanésna ditampi. Sareng kami ngadukung grosir, jasa OEM & ODM dina modeu bisnis MOQ leutik. Kualitas luhur kawajiban urang, sample gratis & harga anu murah nyaéta kauntungan urang, dina waktos pengiriman mangrupikeun misi urang. Tujuan kami nyaéta pikeun kakuatan bisnis sapatu anjeun ka tingkat kasuksésan salajengna. Wilujeng sumping di kontak sareng kami!

Produk Produk

KID LOAFER  2299
KID LOAFER  2302

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami