Sapatu Cut Cut RCNP202003

Katerangan Singkat:

Renda pemuda busana énggal & yuswa anu sepuh ditengah ngagem sapatu kasual.

  • Tingkat luhureun PU kulit luhur
  • Desain motong tengah ngajaga kahaneutan ankle anjeun dina dinten tiis
  • Kolokan kerah sareng pas
  • Non-slip nganggo tahan TPR dampal suku, awét sareng dampal tepi nganggo lukisan
  • Bahan Luhur: 95% sintétik + tékstil 5%; Lapisan: 100% poliéster; Handap: 100% Sintétik

Harga FOB: Punten hubungan sareng kami pikeun kéngingkeun harga borong langsung pabrik


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Produk Parameter

Pasal No. RCNP202003
Jenderal: LELAKON
Warna: angkatan laut, warna ngaropéa aya wilujeng sumping
Ukuran ukuran: 40 # -45 #
Bahan Luhur: Luhureun PU LEATHER & MICROFIBER
Bahan Lapisan: TEXTIEL
Bahan Perah: TPR SOLE, EDGE PESES
Usum: KULING, AUTUMN, WINTER
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200PRS PER GAYA
Kemasan: PAKAIAN BOX ATAWA PAKEJEAN POLYBAG AS KEPERLUAN CUSTOMER
Logo: Narima Logo Khusus
Pitur: SUKU, ANTI-SLIP, DURABLE
Waktu Nulis Pangiriman: 35-60 DARI SARI NU TAPI PELABUR
Dijual Pelabuhan: XIAMEN, CINA

Ukuran Konversi & Bagan Panjang

SIZE EU

40

41

42

43

44

45

SIZE AS

7.5

8

9

10

10.5

11

SIZE UK

6,5

7

8

9

9.5

10

SIZE CM

25,7

26,3

27

27,7

28.3

29

SAIZ ARG

39

40

41

42

43

44

SAIZ BR

38

39

40

41

42

43

ROTA PUTRA (MM)

266.7

273.3

280.0

286.7

293.3

300,0

Urang gaduh pabrik pabrik sapatu sorangan sareng langkung ti pabrik pabrik jangka panjang pikeun nyayogikeun anjeun jinis sapatu kalayan harga anu kompetitif. Tim R&D profésional urang bakal mendesain sareng ngadamel conto saluyu pikeun sarat anjeun. Warna ngaropéa, bahan, pola, logo, dampal sareng anu sanésna ditampi. Sareng kami ngadukung grosir, jasa OEM & ODM dina modeu bisnis MOQ leutik. Kualitas luhur kawajiban urang, sample gratis & harga anu murah nyaéta kauntungan urang, dina waktos pengiriman mangrupikeun misi urang. Tujuan kami nyaéta pikeun kakuatan bisnis sapatu anjeun ka tingkat kasuksésan salajengna. Wilujeng sumping di kontak sareng kami!

Produk Produk

MID CUT MEN FASHION SHOES 1600
MID CUT MEN FASHION SHOES 1603

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami