The Tatu sapatu Deui Kanggo Minggu Fashion Digital Milan Pria

Hate eta atanapi cinta, "sapatu bapak" parantos naékkeun deui di minggu fashion digital Milan Men.

Kalayan Gucci Recalibrating kalénder na Miuccia Prada pikeun ngabagi sorotan sareng RAF Simons ti Séptémber bulan semi, musim semi '21 nandaan usum peralihan kanggo pita peuntas dewan.

Tinimbang ngajajah wilayah anyar, désainer milih pikeun fungsionalitas sareng ngajamin taruhan anu aman sareng klasik komérsial anu aranjeunna terang tiasa ngandelkeun pasar susah. Nalika landasanana parantos ngamimitian ngagem langkung seueur sapatu baju sareng hibrida hérter dina musim-taun ayeuna, kenténg, dorky "dad" parantos dijantenkeun dina pasar atlit sareng pasar massa. Garis handap? Henteu aya anu nyarios tiasa dipercaya sapertos sapatu bapak.


Waktu pos: Jul-28-2020